Thaiföld - Bangkok a thajské ostrovy | Utazás Orient Travel 2024

Bangkok a thajské ostrovy

Thaiföld

Az utazást megvásárolta ügyfél
10 fotó
2024.12.05 - 2024.12.18
14 nap / 11 éjszaka
Reggeli
Repülővel
utazás ára 1 főre 2 290
Más időpont
Leírás Időpontok Célállomás Értékelések

Kereső szűrő

Thaiföld

Thaiföld, a mosoly országa, Délkelet-Ázsia egyik legkedveltebb úti célja, amely számtalan élménnyel várja az idelátogatókat. Ez az ország nemcsak lenyűgöző természeti szépségeiről híres, hanem gazdag kulturális örökségéről, vendégszeretetéről és különleges gasztronómiájáról is.

Thaiföld fővárosa, Bangkok, egy igazi nyüzsgő metropolisz, amely modern felhőkarcolóival és hagyományos buddhista templomaival elvarázsolja a látogatókat. A város éjjel-nappal pezseg, tele van élettel, piacokkal, és a világ egyik legjobb utcai ételeivel. Ne hagyjuk ki a híres Wat Pho-t, ahol a hatalmas fekvő Buddha szobor található, és a Grand Palace-t, amely a királyi család egykori rezidenciája.

Az ország déli részén található Koh Phi Phi szigetcsoport, amely a lélegzetelállítóan szép Maya Bay-ről híres. Ez a hely nemcsak a természeti szépségeiről ismert, hanem a vízi sportok, például a sznorkelezés és a kajakozás szerelmeseinek is ideális.

Thaiföld gazdag kulturális öröksége a fesztiválokban is megnyilvánul. A híres Loy Krathong, amely során a helyiek virágszirmokkal díszített kis hajókat bocsátanak vízre, vagy a Songkran, a tradicionális újévi vízfesztivál, mind emlékezetes élményeket nyújtanak az ide látogatóknak.